We Will Rock Corona Unplugged

We Will Rock Corona Unplugged

Maak je muziek? Speel je toneel? Schrijf je Poëzie? Of is dansen je passie?

Wil je dat heel graag voor een groot publiek doen, maar gooit Corona roet in het eten? Geef je dan op voor We Will Rock Corona Unplugged op 15 mei a.s.!

Wat is ‘We Will Rock Corona’ (WWRC)?
We Will Rock Corona is bedacht door Nick Wilschut (17 jaar) die er stevig van baalde dat hij al meer dan een jaar geen muziek kan maken met zijn vrienden en kan optreden voor publiek. Samen met www.live-online.nl is hij dit project gestart, wat jongeren de gelegenheid geeft om in een écht theater online te spelen voor een groot publiek.

Hoe gaat het in z’n werk?
Gemeente Zwijndrecht organiseert speciaal voor alle leerlingen van Het Loket, het Walburg College en het Develstein College een Unplugged versie van We Will Rock Corona waar je je NU voor op kunt geven. En of je nu een monoloog wilt spelen, een gedicht voor wilt dragen of met je band één of meerdere nummers Unplugged wilt spelen: twijfel niet en stuur een kort filmpje van wat je wilt gaan doen naar ons op!

Je hoort dan z.s.m. van ons hoe de repetities op 15 mei overdag verlopen en hoe je ’s avonds live je ding kunt doen voor een groot publiek!

Let op: je moet zaterdag 15 mei de gehele dag beschikbaar zijn!!

Voorproefje?
Op 23 en 24 april worden er al twee We Will Rock Corona – concerten uitgezonden via www.live-online.nl. Deze concerten beginnen om 20.00 uur en zijn via dit platform Live te bekijken. Eventueel later terugkijken kan ook!

Enthousiast geworden?
Schroom niet en stuur je act naar wewillrockcorona-unplugged@hotmail.com en speel op 15 mei a.s. Live-Online! Deelname is gratis!

Vriendelijke groet, mede namens Nick,

Erwin van Heusden
Productie

Insta: #wewillrockcorona


Terug naar home