Onderwijs

Het DevelsteinCollege is altijd in beweging. Hiermee bedoelen wij dat wij ons onderwijs voortdurend blijven verbeteren en ons daarbij richten op onze leerlingen.
Wij zijn een ambiteuze scholengemeenschap met uitdagend onderwijs dat leerlingen motiveert om vol vertrouwen het beste uit zichzelf te halen en ieders talent tot bloei te laten komen.Goed onderwijs combineren we met extra mogelijkheden voor talentontwikkeling en persoonlijke begeleiding voor leerlingen die daar behoefte aan hebben. Want iedereen is gelijk, maar niemand hetzelfde. Daar hebben wij ons onderwijs op afgestemd.
Naast het reguliere onderwijs voor iedereen, kunnen leerlingen kiezen voor meer verdieping. Met versterkt talen- en b├Ętaonderwijs, elementair boekhouden, Art & Performance, het sportpakket en examenvakken zoals kunst, informatiekunde, Design en Technology, wiskunde D en sport, zijn de mogelijkheden talrijk.

Download hier de informatiebrochure 'Altijd in beweging' voor leerlingen uit groep 7/8 en hun ouders/verzorgers. Op een overzichtelijke manier vind je hier heel veel informatie over ons onderwijs, de zorg & begeleiding en de verrijkingsmogelijkheden.