Juniorcollege

Leerlingen uit de eerste twee leerjaren hebben hun eigen juniorcollege: een frisse, kleurrijke en herkenbare vleugel met een eigen sfeer en een eigen gezicht. De beslotenheid en vertrouwdheid van het juniorcollege maakt de overstap van het basisonderwijs naar het voortgezet onderwijs soepeler. In de kleinschalige omgeving worden de leerlingen goed voorbereid op de bovenbouw. 

Onze jongste leerlingen maken in het juniorcollege gebruik van een eigen ingang, fietsenstalling, aula, kluisjes en open ruimtes met veel computerwerkplekken, speciaal voor hen. Naast specifieke ruimtes voor leerlingen van het juniorcollege is er een studiecentrum waar computers, boeken en naslagwerken beschikbaar zijn voor alle leerlingen.

Wist je dat..

  • De meeste kinderen hun eigen eten en drinken meenemen, maar dat je ook heerlijke broodjes, smoothies en sandwiches in de kantine kunt kopen? Wij zijn officieel een gezonde school en hebben zelfs de Gouden Schoolkantine Schaal mogen ontvangen.
  • Je op school bij twee gratis watertappunten de hele dag door je flesje kunt bijvullen, handig toch?
  • Je met je school ID die je in de eerste lesweek ontvangt, de bewaakte fietsenstalling kunt openen en je ermee kunt kopiëren en printen? Verder heb je je school ID nodig om je te melden als je te laat bent (maar dát gaat jou natuurlijk niet gebeuren;-))