Webinar Groep 8 - Develstein goes Live!

Webinar Groep 8 - Develstein goes Live!


Het webinar ‘De overstap van groep 8 naar de brugklas’ begint vanavond om 19.30 uur. We zijn blij dat jullie erbij zijn! Via onderstaande link kun je het webinar bijwonen:
 
‘De overstap van groep 8 naar de brugklas’


Om 19.15 uur gaat de stream open, dus zorg dat je de popcorn op tijd hebt gepopt. Klik op bovenstaande link om op tijd startklaar te zijn.
 
Het webinar wordt uitgezonden via Microsoft Teams. Indien je geen Teams app hebt, kies dan als je op de link klikt voor de optie ‘bekijk via web’ om de voorlichting live bij te wonen. TIP: Kies bij voorkeur voor een browser als Chrome of FireFox, want Safari levert weleens problemen op met beeld of geluid. LET OP: Kijk je het webinar op een Apple-apparaat, dan moet je de Teams-app wel vooraf downloaden.
 

We vertellen je tijdens het webinar wat voor school we zijn, welk onderwijs we aanbieden en voor welke leuke extra’s je bij ons op school kunt kiezen.
Het programma ziet er zo uit:
19.30 – 20.15 uur Voorlichting ‘De overstap van groep 8 naar de brugklas’ + chatsessie waar je vragen kunt stellen.

Wat moet je doen?
Op 14 november ontvang je per e-mail (let op de spambox!) een link om in loggen (vanaf 19.15 uur). Popcorn poppen, live streamen op je smart-tv of tablet en gezellig met elkaar onderuit voor een leuke & informatieve voorlichting. We gaan ‘live’ zodat leerlingen in groep 8 samen met hun ouders/verzorgers de voorlichting bij kunnen wonen en het ook achteraf nog eens bekeken kan worden.
Zo hoeft niemand iets te missen!


Terug naar home