DevelsteinCollege

Werken bij?

Het DevelsteinCollege is een christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo-t, vmbo-k en vmbo-b.  Vanuit twee vestigingen verzorgen onze medewerkers 'meesterlijk' onderwijs voor circa 1900 leerlingen. Ons onderwijs is kansrijk, stimulerend en respectvol met veel aandacht voor leerlingen.
Samen met collega's werkt u aan de duurzame ontwikkeling van uw meesterschap. We ondersteunen uw ontwikkeling:

  • in het  “Develsteincentrum voor Ontwikkeling en Coaching(DOC);
  • met een uitgebreid introductie- en begeleidingsprogramma;
  • met een ruime tegemoetkoming in studiekosten.

We waarderen verschillen, zowel van onze leerlingen als van onze medewerkers, bijvoorbeeld door differentiatie in beloning en arbeidsvoorwaarden.

Professionalisering, kwaliteitsverbetering en ontwikkeling staan hoog in het vaandel van het DevelsteinCollege. Dit is de achtergrond voor de oprichting van het “Develsteincentrum voor Ontwikkeling en Coaching” (DOC). Een centrum van waaruit we centraal activiteiten op het terrein van advisering, training, coaching en werkbegeleiding organiseren. Onze medewerkers kunnen gebruik maken van de professionals die zich aan dit centrum hebben verbonden.

Bekijk hier de huidige vacatures.

Wij plaatsen onze vacatures alleen op de volgende sites:

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Download hier de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor het voortgezet onderwijs 2016-2017

 CAO_VO_2016-2017.pdf


Open sollicitaties 
 

U kunt uw motivatie en c.v, bij voorkeur per e-mail, sturen aan mw. J.J.C. Zandvliet, coördinator HRM jzandvliet@develsteincollege.nl.