DevelsteinCollege

Werken bij?

Het DevelsteinCollege is een christelijke school voor gymnasium, atheneum, havo, vmbo-t, vmbo-k en vmbo-b.  Op twee vestigingen verzorgen onze medewerkers 'meesterlijk' onderwijs voor circa 1900 leerlingen. Ons onderwijs is kansrijk, stimulerend en respectvol met veel aandacht voor leerlingen.
Samen met collega's werkt u aan de duurzame ontwikkeling van uw meesterschap. We ondersteunen uw ontwikkeling"in het  “Develsteincentrum voor Ontwikkeling en Coaching” (DOC)

Professionalisering, kwaliteitsverbetering en ontwikkeling staan hoog in het vaandel van het DevelsteinCollege. Het is daarom dat een “Develsteincentrum voor Ontwikkeling en Coaching” (DOC) is opgericht. Een centrum van waaruit  activiteiten op het terrein van advisering, training, coaching en werkbegeleiding centraal georganiseerd worden. De medewerkers van het DevelsteinCollege kunnen dan, meer nog dan voorheen, gevraagd en ongevraagd gebruik maken van de professionals die zich aan dit centrum hebben verbonden

  • met een uitgebreid introductie- en begeleidingsprogramma;
  • met een ruime tegemoetkoming in studiekosten.

We waarderen verschillen, zowel van onze leerlingen als van onze medewerkers, bijvoorbeeld door differentiatie in beloning en arbeidsvoorwaarden. 

Bekijk hier de huidige vacatures.

Wij plaatsen onze vacatures alleen op de volgende sites:

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Download hier de Collectieve Arbeidsovereenkomst voor het voortgezet onderwijs 2016-2017

 CAO_VO_2016-2017.pdf


Open sollicitaties 
 

U kunt uw motivatie en c.v, bij voorkeur per e-mail, sturen aan mw. J.J.C. Zandvliet, coördinator HRM jzandvliet@develsteincollege.nl.