DevelsteinCollege
In de hele school kun je gebruik maken van gratis WIFI. Zo kun je in Somtoday altijd zien wat je laatste cijfers zijn en in de pauze even op Instagram.
Met VTO (versterkt talenonderwijs) kun je voor Cambridge Certificate, Delf Junior en Goethe Deutsch een internationaal erkend certificaat halen met maar een les extra per week! Voor Cambridge haal je daarmee hetzelfde diploma als bij tweetalig onderwijs!
Wij zijn een sportactieve school! Ben je sportief en doe je graag aan sport? Meld je dan aan voor het sportpakket! Lees er hier meer over.
Op het gymnasium krijg je les in Grieks en Latijn. Handig als je later dokter of astronaut wilt worden! Klik hier voor de folder Gymnasium.
Op zoek naar een artistieke uitdaging? Kies dan Art & Performance met beeldende vorming, dans, film en theater.
Klik hier voor meer informatie.
Met engineering ga je voor techniek, informatiekunde, onderzoeksvaardigheden en science aan de slag als wetenschapper, uitvinder en technicus.
Klik hier voor de folder.
Leerlingen in de onderbouw krijgen les in het JuniorCollege: een apart deel van het schoolgebouw met een eigen ingang, aula, fietsenstalling, enzovoorts. In de brugklas proberen we om je bij klasgenootjes van groep 8 te plaatsen.
Je kunt je lunch van thuis meenemen of een broodje en een smoothie halen in de kantine. In de pauze kun je tafeltennissen, voetballen en even lekker bijkletsen.
Een kijkje nemen op onze school? Bezoek dan ons Open Huis op woensdag 31 januari van 18.30 - 21.00 uur. Je ouders/verzorgers zijn natuurlijk ook welkom!
Op het DevelsteinCollege kun je een extra diploma halen, bijvoorbeeld voor Cambridge Certificate, Delf Junior, Goethe-Deutsch en Elementair Boekhouden.
In je eigen kluisje kun je je schoolboeken, jas en gymspullen opbergen. Dat scheelt een hoop sjouwen!
De schoolbel klinkt als een harde toeter. Wen er maar vast aan! Dit geluid hoor je na afloop van iedere les en na de pauzes.
Als je bij ons op school komt, krijg je ook zo’n handige schoolpas. Die heb je nodig voor de fietsenstalling, je kluisje maar ook als je naar een schoolfeest gaat.
Klik hier voor de brochure Altijd in beweging.
De eerste week van het schooljaar ga je met je nieuwe klasgenootjes en mentor op brugklaskamp. Zo leer je elkaar meteen goed kennen! Ook krijg je uitleg over je nieuwe school.
In de mediatheek en studieruimtes kun je pc’s van school gebruiken. Ook hebben we een ICT-lokaal met moderne computers voor lessen en toetsen op de pc.